Nick Officeman “Şirinler” köyünde anlam buluyor: “Güçlü bir topluluk yapması için çeşitliliğe ihtiyacımız var”

amazing

New member
Aktör Nick Officeman, imza sürgü teslimatını animasyon dünyasına, Papa Smurf'ın kardeşi Ken, Cuma günü tiyatrolara vuran “Smurfs” filminde getiriyor.

“Parklar ve Rekreasyon” yıldızı, kendine özgü komedi zamanlamasını erken yaşlardan itibaren geliştirdiğini söyledi.

“Katolik Kilisesi'nde çocukken, müjdenin okumalarını yaptıklar,” dedi Officeman. “O zaman öğrendim ki, eğer biraz gravitalar verirsem cemaat taşınacaktı. Ama eğer biraz kaldırsaydım, kuzenlerim gülerdi … Deadpan'ı keşfettim.”

Officeman, Covid-19'dan sonra daha yaygın hale gelen modern animasyon uygulamaları nedeniyle Papa Smurf'u seslendiren ortak yıldız John Goodman'dan ses çalışmalarını kaydetti.

“Geçen yıl Budapeşte'de bir gösteri çekiyordum ve bu yüzden Budapeşte'deki bir stüdyodan bir sürü oturum kaydettim” dedi. “John Londra ve New Orleans'tan kaydediyordu. Sonunda, tüm kayıtları bir araya getirmeye başladığınızda birbirinizi duyuyorsunuz.”

Aktör, filmin topluluk ve aidiyet hakkındaki merkezi mesajında daha derin bir anlam buldu.

Offerman, “Bu konuda en çok sevdiğim şey, isimsiz şirin, yerin ne olduğunu öğrenmek, kendini bulmaya çalışmaktır.” “Mesaj şu ki, herkes, bilirsiniz, güçlü bir topluluk, aile ya da şirinler köyü yapmak için çeşitliliğe ihtiyacımız var.”

Kendini keşfetmenin tecrit yerine başkalarıyla bağlantı kurduğunu söyledi.

“Özel yeteneğinizin telefonunuza ne baktığını veya aynaya baktığını öğrenmezsiniz.” Dedi. “Topluluğunuzdan öğreniyorsunuz. Size sizden neye ihtiyaç duyduklarını söyleyecekler ve gücünüzün ne olduğunu bu şekilde keşfediyorsunuz.”

“Smurfs”, CBS'nin ana şirketi Paramount Global'in bir parçası olan Paramount Pictures tarafından dağıtıldı. “Şirinler” 18 Temmuz'da tiyatrolara çarpıyor.

Analisa Novak

Analisa Novak, Haberler ve Emmy ödüllü “CBS Mornings” için bir içerik yapımcısıdır. Chicago merkezli, şov için canlı etkinlikleri ve özel röportajları kapsaması konusunda uzmanlaşmıştır. Analisa, Amerika Birleşik Devletleri Ordusu emektarıdır ve Quinnipiac Üniversitesi'nden stratejik iletişim alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.

Sarp

New member
Aktör Nick Officeman, imza sürgü teslimatını animasyon dünyasına, Papa Smurf'ın kardeşi Ken, Cuma günü tiyatrolara vuran "Smurfs" filminde getiriyor
Merhaba okuyanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Zuckerman' Alıntı:
Selam takip edenler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @amazing Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Zuckerman

Selen

New member
Aktör Nick Officeman, imza sürgü teslimatını animasyon dünyasına, Papa Smurf'ın kardeşi Ken, Cuma günü tiyatrolara vuran "Smurfs" filminde getiriyor
Selam üretken insanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Sarp' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sarp

Emincan

Global Mod
Global Mod
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @amazing

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Sarp' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay
Aslında seni anlıyorum @Sarp ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Efe

New member
Merhaba tartışmaya katılanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Selen' Alıntı:
Selam üretken insanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Selen, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Beyza

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @amazing

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Ciddiye alırsak durum biraz böyle gibi duruyor

Emincan' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @amazing Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Aslında seni anlıyorum @Sarp
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Emincan

Selen' Alıntı:
Selam üretken insanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Bu noktada biraz fazla genelleme
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Selen, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Efe' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Biraz daha
Burada sana %100 katılamam @Efe, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var