“Hainler” in bağımlılık yapan dünyasının içinde ve Alan Cumming'in viral tarzı

amazing

New member
Ardross Kalesi'nin taş duvarlarının içinde, gerçeklik televizyon yarışmacıları ihanetler planlıyor, ittifaklar oluşturuyor ve mecazi cinayet işliyor, tüm ev sahibi Alan cumming giderek daha aşırı kıyafetlerde kaos düzenliyor.

İskoç Kalesi, şu anda dördüncü sezonunu Olimpiyat figürü simgeleri Tara Lipinski ve Johnny Weir içeren yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuyla çeken Peacock'un hit gerçeklik dizisi “The Haitors” için zemin olarak hizmet veriyor. NFL Mom Donna Kelce, ve favoriler “Ağabey,” “Survivor” ve “Gerçek Ev Hanımları” franchise.

Emmy ödüllü yarışma şovunun benzersiz aldatma ve strateji karışımı, onu televizyondaki en popüler senaryosuz dizilerden biri haline getirdi ve Cumming'in dramatik barındırma stili viral bir his haline geldi.

Yapım ekibi, yarışmacıları test etmek ve para ve bağışıklık kazanmak için fırsatlar sağlamak için tasarlanmış ayrıntılı görevler için tüm Castle mülkünü kullanıyor.

Şovun direktörü Ben Archard, “Aldatma şeklimizin popüler olduğunu düşünüyorum.” Dedi. “Tıpkı güvenli bir alan gibi. Doğru mu? Cinayet için güvenli bir alan. Aldatma için güvenli bir alan.”

2.000 dönümlük mülk, diziyi tanımlayan backstabbing, ihanet, gizem ve kargaşa için mükemmel bir ortam sağlar. Yapımcı Sam Rees-Jones, kalenin şovda “başka bir karakter” olarak işlev gördüğünü söyledi.

Rees-Jones, “Bu bir cinayet gizemi hissi var … Oyuncular için bunu veriyor,” dedi.

Kalenin kahvaltı odası, yarışmacıların hainlerin hangi oyuncuların bir gecede “öldürüldüğünü” öğrendiği yer olarak özellikle ikonik hale geldi. Cumming, elenen yarışmacıların çerçeveli fotoğraflarını parçalamanın dramatik anını beğenir.

“İlk yapmaya başladığımda olduğu gibi, 'Oh hayır, bu çok fazla.' Ve şimdi bu benim eşyalarımdan biri gibi, “dedi Cumming.

Üç mevsimde, Cumming'in gardıropu “güzel küçük tartan takım elbiselerden” “çılgın pelerinler ve garip elbiseler” olarak tanımladığı şeye dönüştü. Stilist Sam Spector, kanlı rhinestone gözleri olan bir bebeğin kafasından yapılmış bir cep karesi de dahil olmak üzere, her bölümün misyonundan esinlenerek karmaşık, “ürpertici glam” yaratır.

Spector, “Her bölümde biraz kit ve cazibe olmalı.” Dedi.

Şovun en dramatik anları, “psikolojik savaşla dolu” olarak adlandırdığı şeyde seçilen hainleri sakladığı seçim sürecinde gerçekleşir.

“Ses yaptığım bir şey yapıyorum [sleeve] Ve kulaklarını geçip sesler çıkarmak gibi, “diye açıkladı Cumming.” Çok, çok benziyor [gentle tap]. “

Ritüel o kadar ikonik hale geldi ki Cumming, insanların düzenli olarak ondan “musluğu” göstermesini istediğini söyledi.

Şovun catchphrass'larının çoğu popüler kültüre, özellikle Cumming'in beyanına girdi: “En çok oy aldınız ve oyundan sürüldünüz.”

Cumming, “Yine de bir slogana sahip olmak harika.” Dedi. “Ve insanlar 'Gösteriyi seviyorum,' Onlara küçük bir mesaj bırakıyorum: 'En çok oy aldın ve sürgündün!' Ve insanlar 'ahhhh!' Gibi.

Anthony Mason

Anthony Mason, Haberler için kıdemli bir kültür ve kıdemli ulusal muhabirdir. “Pazar sabahı CBS” e sık sık katkıda bulundu.